Termeni și Condiții

Fiecare vizitator al acestui site are obligația de a respecta termenii și condițiile de utilizare. Accesul și utilizarea acestui site se supun următoarelor condiții și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Dacă nu sunteți de acord și nu acceptați aceste condiții de utilizare, vă rog frumos să părăsiți site-ul.

Proprietatea conținutului

Site-ul și tot ceea ce cuprinde acesta (materiale video, foto, grafice), incluzând fără limitare toate textele din articolele publicate, sunt în proprietatea și sub dreptul de autor al persoanei fizice Moldovan Adorian Ionuț.

Este strict interzisă utilizarea oricărui conținut în scop financiar sau de promovare personală fără permisiunea în scris a proprietarului conținutului. Eu, Moldovan Adorian, dețin drepturile de proprietate intelectuală în conformitate cu legile în vigoare și voi acționa în consecință, adresându-mă instanțelor penale, dacă este cazul, astfel că nu voi tolera plagiatul informațiilor.

Utilizarea site-ului

Este interzis să modificați, să copiați, să expuneți, să refolosiți, să reproduceți, să publicați, să autorizați, să acordați o licență de folosire, să creați lucrări derivate din, sau să transferați, să vindeți sau să folosiți conținutul publicat de către Moldovan Adorian în acest site, materiale protejate prin legile naționale si internaționale de copyright, în alt mod decât cu acordul scris al lui Moldovan Adorian Ionuț.

Este interzis să folosiți site-ul www.educațiefizicășisport.ro pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenințător, fals, înșelător, abuziv, de hărțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspundere civilă, sau ar încalcă în alt mod legea. Eu, Moldovan Adorian, voi coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate să aplice legea și mă voi conforma cu orice sentință judecătorească prin care mi se cere să dezvălui identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului.

Este interzis să utilizați site-ul www.educațiefizicășisport.ro în scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/ofertă cu caracter comercial fără acordul în scris al proprietarului, Moldovan Adorian Ionuț.

Caracterul informațiilor publicate

Întreg conținutul publicat pe acest site are un caracter informativ, astfel că deciziile și acțiunile dumneavoastră (inclusiv canalul de YouTube afiliat platformei online) vă aparțin în totalitate. Dacă urmați un sfat, o recomandare, sau efectuați un exercițiu sau un antrenament, inclusiv dacă faceți vreo modificare în stilul dumneavoastră de viață în urma informațiilor regăsite pe această platformă, vă asumați întreaga responsabilitate. Vă rog, totuși, să consultați un medic specialist înainte de a urma orice sfat sau recomandare de pe acest site. 

Confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră, vor fi folosite în conformitate cu politica de confidențialitate. Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel (e-mail) vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Utilizatorii și/sau vizitatorii site-ului nu vor prelua nicio informație despre niciun alt utilizator al site-ului. În cazul în care doriți ca datele dumneavoastră să nu fie colectate, cum ar fi prin intermediul abonării la Newsletter, nu le trimiteți.

În cazul în care nu specificați în mod explicit că nu doriți ca Moldovan Adorian Ionuț sau oricine administrează acest site să folosească datele dumneavoastră personale, acesta poate folosi informațiile în următoarele moduri: site-ului www.educațiefizicășisport.ro poate stoca și prelucra datele dumneavoastră pentru a vă înțelege mai bine nevoile și pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor; organizatorul sau operatorul platformei va putea folosi datele dumneavoastră ca să vă contacteze; site-ul va putea stoca și prelucra datele cu caracter personal pentru a trimite pe viitor informații despre noi oferte, promoții, articole, materiale video, mesaje publicitare și de marketing direct; această platformă va putea oferi unei terțe părti informația agregată, dar nu individuală despre utilizatorii platformei.

În cazul în care doriți să nu mai fiți contactați de către site sau proprietar, sau doriți modificarea vreunei informații furnizate către noi, puteți contacta prin adresa de e-mail sau vă puteți șterge personal din baza de date care colectează adrese de e-mail.

Site-ul www.educațiefizicășisport.ro își rezervă dreptul de a colecta automat informații tehnice despre orice vizitator al site-ului, informații care nu sunt personal identificabile. Totodată, își rezervă dreptul de a stoca informații pe computerele utilizatorilor, sub forma de cookie sau sub forma unui alt fișier similar.

Exonerarea de răspundere

Utilizarea acestui site este în totalitate pe contul dumneavoastră, vă asumați răspunderea. Moldovan Adorian și cei care administrează acest site nu sunt răspunzători pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, care ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său. Moldovan Adorian Ionuț și/sau această platformă online nu își asumă nicio responsabilitate și nu vor fi răspunzători pentru nicio daună sau viruși care ar putea sa vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site, sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini, video sau audio de pe acest site.